Ga naar de inhoud

Harmonisch Wonen gaat de houten gevels aan de woningen vervangen. Als eerste stap is er gewerkt met een modelwoning aan de Rivierenlaan 180. De gevels van deze woning zijn onlangs vervangen en het resultaat mag er zijn!

Op woensdag 10 juli tussen 14.00 en 15.00 uur zullen medewerkers van Van der Leij en van Harmonisch Wonen bij de modelwoning aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden. Ook zullen de medewerkers van Van der Leij zich aan de bewoners voorstellen.

Na de bouwvak zal het werk verder opgepakt worden. De aannemer zal de overlast voor de bewoners zoveel mogelijk beperken. Wel verwacht de aannemer de medewerking van huurders voor het verlenen van toegang tot de tuinen en woningen. De zelf aangebrachte veranderingen en toevoegingen dienen door de bewoners zelf te worden verwijderd. 

Dit geldt in ieder geval voor begroeiing binnen een meter van de wanden, luiken, serres, (eigen) schuurtjes en eigen zonnepanelen die in de weg kunnen zitten voor de uitvoering van de werkzaamheden. 

Zodra een woning aan de beurt is, neemt een medewerker van Van der Leij contact op met de bewoner. Heeft u een houtskelet koopwoning, dan kunt u een offerte opvragen bij Van der Leij.

We hopen op deze manier het Sidhadorp nog mooier te maken!